Acnébehandeling

Acnébehandeling @ Beautysalon Wish in Uden

Bij Beautysalon Wish pakken wij de oorzaak aan van jouw Acne probleem! Wij bieden Environ Huidbehandelingen voor Acne, Gladskin voor bepaalde Acne soorten.

Acné vergoeding

Acné Therapie behandelingen worden bij Beautysalon Wish vergoed door je zorgverzekeraar. Wij zijn in het bezit van de vereiste Acné specialisatie en zijn tevens aangesloten bij de branchevereniging Anbos. Informeer bij je verzekering hoeveel je per jaar vergoed krijgt, of kijk op de volgende link voor een overzicht van alle zorgverzekeraars en de vergoedingen.

Acné behandelaanpak

Bij Beautysalon Wish pakken wij de oorzaak aan van jouw Acne probleem! Wij bieden Environ Huidbehandelingen voor Acne, Gladskin voor bepaalde Acne soorten. Laviesage om Acne problemen van binnenuit aan te pakken en Jane Iredale om Acne te camoufleren. Deze make-up sluit de huid niet af, in tegendeel door ingrediënten die een ontstekingswerende werking hebben, wordt Acne juist tegen gegaan.

Wil je meer weten over onze Acné behandelaanpak of wil je een afspraak maken?

Bel 06-22948052. E-mail sturen? Klik hier, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Nieuws & aanbiedingen !

TESLA MED

HUID VERJONGING WAS NOG NOOIT ZO SNEL ZICHTBAAR!

Tesla Med ION STREAM 680 PRO is het eerste systeem, uniek in de wereld, dat gebruik maakt van een generator van ionen stromen (IonFlows) en microstromen met packet sampling. Samen met derde nanoporatie generator wordt het werkingsprincipe van meer dan 10 verschillende esthetische technieken gecombineerd in één enkele sessie.

klik hier voor meer informatie TESLA MED

Lees meer

OOGLIFT IN SLECHTS 1 BEHANDELING! @ BEAUTYSALON WISH

Lees meer

Beauty onder één dak!

Vanaf Februari 2016 hebben wij alles op beauty gebied in één pand.

Lees meer

Slaap je mooi met de 'Beauty Pillow'

De gekte van de dag bepaalt meer en meer het ritme van je leven.

Lees meer