Whitelan cure peeling

Wat is Whitelan Cure? Whitelan Cure van Dermica Switzerland is een driestappenbehandeling die systematisch tegen hyperpigmentatie (donkere vlekken op de huid) werkt.

Dit innovatieve systeem wordt toegepast bij verschillende huidproblemen die door pigmentstoornissen ontstaan. Denk, bijvoorbeeld, aan melasma (zwangerschapsmasker), ouderdomsvlekken, zonbeschadigde huid, postinflammatoire hyperpigmentatie na acne enz. Whitelan Cure is een eenvoudig en huidvriendelijk systeem met een hoog niveau van veiligheid.

Whitelan stap 1: Carbolzuur peeling-gel


Er wordt een 0,8% carbolzuur peeling-gel gebruikt met pH 5-6. Deze professionele peeling is zeer zacht en pijnloos voor de patiënt. Deze peeling kan ook toegepast worden bij mensen met een donker huidtype.

Whitelan stap 2: Ampullen


Er wordt een behandeling toegepast door microneedling met Dermica pen. Daarmee wordt een effectief blekende oplossing gebruikt.

Whitelan stap 3: Home Care Cream


Home care cream – een blekende crème met bestanddelen die hyperpigmentatie tegengaan. Deze crème bevat o.a. glycolzuur en kojiczuur.

Hoeveel behandelingen met Whitelan Cure heb ik nodig?

Gemiddeld heeft men 4-6 behandelingen nodig om een goed resultaat te bereiken.Hyperpigmentatie voor en na 5 behandelingen met Whitelan Cure.


Wil je weten of een peeling behandeling geschikt is voor jou? Of wil je informatie over een van de andere behandelingen? Bel 06-22948052. E-mail sturen? Klik hier, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Nieuws & aanbiedingen !

TESLA MED

HUID VERJONGING WAS NOG NOOIT ZO SNEL ZICHTBAAR!

Tesla Med ION STREAM 680 PRO is het eerste systeem, uniek in de wereld, dat gebruik maakt van een generator van ionen stromen (IonFlows) en microstromen met packet sampling. Samen met derde nanoporatie generator wordt het werkingsprincipe van meer dan 10 verschillende esthetische technieken gecombineerd in één enkele sessie.

klik hier voor meer informatie TESLA MED

Lees meer

OOGLIFT IN SLECHTS 1 BEHANDELING! @ BEAUTYSALON WISH

Lees meer

Beauty onder één dak!

Vanaf Februari 2016 hebben wij alles op beauty gebied in één pand.

Lees meer

Slaap je mooi met de 'Beauty Pillow'

De gekte van de dag bepaalt meer en meer het ritme van je leven.

Lees meer