Microdermabrasie

Microdermabrasie @ Beautysalon Wish in Uden

Veroudering, invloeden van luchtvervuiling, slechte eetgewoonten blokkeren de huid in haar natuurlijke peeling proces. De dode huidcellen blijven achter op de huid en veroorzaken een doffe, verouderde huid. Micro-dermabrasie zorgt ervoor dat de dode huidcellen laagje voor laagje worden verwijderd. Speciale microkristallen worden door middel van een vacuumtechniek over de huid gespoten en samen met de dode huidcellen weer afgezogen.

Voor wie is Micro-dermabrasie geschikt?

Iedereen die de huid wil opfrissen kan de microdermabrasie behandeling laten doen. En er zijn factoren die de huid kunnen beschadigen, die met microdermabrasie tot een minimum teruggebracht worden.
Voorbeelden: rimpels, grove poriën, acne, littekens, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, groei- of zwangerschapsstriemen en een vale en/of rokershuid.

Hoe werkt Micro-dermabrasie?

Speciaal geselecteerde, steriele microkristallen worden door middel van een vacuüm techniek over de huid ‘gespoten’. Deze microkristallen raken de huid waarbij oude en dode huidcellen loskomen en met de kristallen afgevoerd worden. De huid gestimuleerd nieuwe cellen aan te maken. De productie van collageen en elastine wordt verhoogd en resulteert in een gladde en frisse huid.Het grote voordeel is dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger dan een chemische- of kruidenpeeling. Het eerste resultaat is al zichtbaar na één behandeling. De huid krijgt een betere doorbloeding en ziet er frisser, gezonder, gladder en jonger uit.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid trekkerig aanvoelen en roodheid vertonen, zoals bij een lichte zonnebrand. Er is een dun laagje van uw huid afgehaald, waardoor een goede nabehandeling van uw huid noodzakelijk is. De speciale environ produkten die u naast de behandelingen kunt gebruiken zorgen voor een aangenaam gevoel en versnellen het herstel van de huid.

Micro-dermabrasie resultaten

Afhankelijk van uw doel kan de behandeling in kuurverband worden afgesproken. Het resultaat is afhankelijk van het regeneratievermogen van de huid en van de thuisverzorging voor uw huid met de speciale producten tussen de behandelingen in.


Meer weten? Bel 06-22948052 of stuur een email, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Nieuws & aanbiedingen !

DERMAPLANING

Dermaplaning geeft de huid een natuurlijke GLOW, dit doordat alle donsharen en dode huidcellen worden verwijderd. Bij dermaplaning ga je met een steriel, speciaal voor dermaplaning ontworpen mesje over de huid, je schraapt als het waren alle donsharen en dode huidcellen van de huid af.

Lees meer

OOGLIFT IN SLECHTS 1 BEHANDELING! @ BEAUTYSALON WISH

Lees meer

Beauty onder één dak!

Vanaf Februari 2016 hebben wij alles op beauty gebied in één pand.

Lees meer

Slaap je mooi met de 'Beauty Pillow'

De gekte van de dag bepaalt meer en meer het ritme van je leven.

Lees meer