INFRAROODTRAINING

INFRAROODTRAINING @ BEAUTYSALON WISH

Infraroodtraining bevordert de vetverbranding en lymfestroom en stimuleert de aanmaak van collageen. Het draagt bij aan omvang- en cellulitevermindering, een mooiere en jongere huid en een gezonder lichaam.

Infraroodtraining

Met infraroodtraining is Beautysalon Wish uniek in de regio. De 30 infraroodlampen zorgen ervoor dat je tot wel 5 keer zoveel calorieën verbruikt dan met een normale trainingssessie. Infraroodtraining is dus 5 keer zo effectief. Verbruik tot 1500 kcal in slechts 25 minuten per sessie.

 

Voordelen

  • Tot 5x meer calorieverbruik
  • Gewicht- en centimeterverlies
  • Vermindering van cellulite
  • Verbeterde doorbloeding
  • Ontgifting en zuivering
  • Verbetering algehele gezondheid

 

Hoe werkt Infraroodtraining

Je neemt plaats op een crosstrainer in een infraroodcabine. De instelling van het trainingsprogramma passen wij aan op jouw conditie en gezondheidstoestand. De infraroodcabine met 30 lampen levert meer dan 3000 watt aan infraroodstraling. Tijdens de infraroodtraining verhoogd de lichaamstemperatuur, het zogenaamde ‘heat stress-effect’. Voor 1 gram zweet verbruik je ongeveer 0,5 kcal! Hierdoor verbruik je tot 5x meer calorieën dan met een normale trainingssessie. Een sessie van 25 minuten infraroodtraining staat dan ook gelijk aan 25 km hardlopen.

De infraroodstraling stimuleert het zweten en verhoogt de bloedcirculatie. Dit is een goede manier om van schadelijke stoffen af te komen. Je zweet, net als met duursport, vooral afvalstoffen en gifstoffen uit. Daarnaast vindt er een snellere vetverbranding plaats en extra aanmaak van collageen. Collageen is de natuurlijke stof in de huid die ervoor zorgt het verouderingsproces van jouw huid tegen te gaan.

Infraroodtraining kan ook bijdragen aan pijnbestrijding, herstel van sportblessures en meer. Deze manier van sporten is ook zeer geschikt voor mensen met spierreuma, artrose of Multiple Sclerose (MS), mits de gezondheid het toelaat. Infrarood lichttherapie wordt al lange tijd ingezet tegen depressies. Je zult je na de eerste sessie gelijk beter voelen.

Nieuws & aanbiedingen !

TESLA MED

HUID VERJONGING WAS NOG NOOIT ZO SNEL ZICHTBAAR!

Tesla Med ION STREAM 680 PRO is het eerste systeem, uniek in de wereld, dat gebruik maakt van een generator van ionen stromen (IonFlows) en microstromen met packet sampling. Samen met derde nanoporatie generator wordt het werkingsprincipe van meer dan 10 verschillende esthetische technieken gecombineerd in één enkele sessie.

klik hier voor meer informatie TESLA MED

Lees meer

OOGLIFT IN SLECHTS 1 BEHANDELING! @ BEAUTYSALON WISH

Lees meer

Beauty onder één dak!

Vanaf Februari 2016 hebben wij alles op beauty gebied in één pand.

Lees meer

Slaap je mooi met de 'Beauty Pillow'

De gekte van de dag bepaalt meer en meer het ritme van je leven.

Lees meer