Reflexzone therapie

Reflexzone therapie @ Beautysalon Wish in Uden

| Balanced by Bianca |

Mijn naam is Bianca de Wit en ben een gediplomeerd reflexzone therapeut. De 4-jarige opleiding heb ik gevolgd bij instituut Kosmos in Eindhoven. Ik ben aangesloten bij de VNRT (Vereniging Nederlandse Reflexzone Therapeuten) en bij de overkoepelende vereniging RBCZ.

DSC_1281

Reflexzone therapie is een natuurgeneeswijze die al duizenden jaren geleden door Egyptenaren, Indianen en Chinezen werd toegepast. Men gaat hierbij uit van het principe dat op de handen, oren en voeten reflexzones liggen die corresponderen met organen, klieren, gewrichten en andere delen van het lichaam.

Door deze reflexzones door middel van een speciale techniek te masseren, wordt de doorbloeding van het lichaam bevorderd waardoor zuurstof en voeding de weefsels beter bereiken en de afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd via de uitscheidingsorganen. De natuurlijke processen van het lichaam worden op deze manier bevorderd evenals het zelf genezend vermogen. Hierdoor kunnen klachten worden verholpen of verlicht.

De kosten voor een reflexbehandeling worden in veel gevallen geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraars. Raadpleeg voor de voorwaarden uw aanvullende polisvoorwaarden

Meer weten? Bel 06-12399056 of stuur een email, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

 

Nieuws & aanbiedingen !

TESLA MED

HUID VERJONGING WAS NOG NOOIT ZO SNEL ZICHTBAAR!

Tesla Med ION STREAM 680 PRO is het eerste systeem, uniek in de wereld, dat gebruik maakt van een generator van ionen stromen (IonFlows) en microstromen met packet sampling. Samen met derde nanoporatie generator wordt het werkingsprincipe van meer dan 10 verschillende esthetische technieken gecombineerd in één enkele sessie.

klik hier voor meer informatie TESLA MED

Lees meer

OOGLIFT IN SLECHTS 1 BEHANDELING! @ BEAUTYSALON WISH

Lees meer

Beauty onder één dak!

Vanaf Februari 2016 hebben wij alles op beauty gebied in één pand.

Lees meer

Slaap je mooi met de 'Beauty Pillow'

De gekte van de dag bepaalt meer en meer het ritme van je leven.

Lees meer