Mesogun Pascaud

Mesotherapie @ Beautysalon Wish in Uden

Mesotherapie voor huidverjonging (HASR-58) is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen met micro injecties, juist daar waar ze nodig zijn, op zo’n 1 tot 2 mm. diepte in de huid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een computergestuurd mesopistool waardoor de behandeling snel en vrijwel pijnloos is.

Mesotherapie

Het cocktail is biologisch afbreekbaar en mag zeker niet vergeleken worden met rimpelvulmiddelen.

De Pascaud mesogun is een digitaal mesopistool met controleerbare penetratie snelheid en tussenpozen, instelbare dosering, regelbare diepte instelling van de naald en minimaal productverlies. Een voetpedaal in plaats van een trekker voorkomt onnodige pistoolbewegingen. De Pascaud Mesogun is uitgerust met een huidstabilisator om huidverschuiving bij het injecteren te voorkomen. Pascaud Meso maakt het mogelijk om zeer snel, makkelijk en veilig Mesotherapie toe te dienen en kent een minimale pijnsensatie voor de klant.

Bij het injecteren maakt Pascaud gebruik van een vitamine- en mineralencomplex dat de werking van fibroblasten stimuleert. Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbetert. Het non crosslinked hyaluronzuur herstelt de vochtbalans. Tevens beidt Pascaud een cocktail voor het stimuleren van haargroei en een cocktail voor lipolyse en cellulyse.

Effecten HASR-58 cocktail
  • Huidverjongende cocktail
  • Betere hydratatie van de huid
  • Fijnerimpels verminderen
  • Verfijning van de huidstructuur
  • Verbetering van de spankracht
  • Verbetering van de totale huidconditie
  • 58 ingrediënten waaronder hyaluronzuur, vitamines, mineralen, aminozuren en peptiden

Nieuws & aanbiedingen !

DERMAPLANING

Dermaplaning geeft de huid een natuurlijke GLOW, dit doordat alle donsharen en dode huidcellen worden verwijderd. Bij dermaplaning ga je met een steriel, speciaal voor dermaplaning ontworpen mesje over de huid, je schraapt als het waren alle donsharen en dode huidcellen van de huid af.

Lees meer

OOGLIFT IN SLECHTS 1 BEHANDELING! @ BEAUTYSALON WISH

Lees meer

Beauty onder één dak!

Vanaf Februari 2016 hebben wij alles op beauty gebied in één pand.

Lees meer

Slaap je mooi met de 'Beauty Pillow'

De gekte van de dag bepaalt meer en meer het ritme van je leven.

Lees meer