Huidverjonging

Huidverjonging & huidverbetering @ Beautysalon Wish in Uden

Tijdens de huidanalyse worden je wensen besproken en stellen we een behandelplan samen, dat voldoet aan deze wensen en wat past binnen je budget. Je persoonlijk huidadvies wordt afgestemd op je huidconditie, waarbij de huidspecialiste een reële verwachting en resultaat nastreeft.

Oorzaken huidveroudering

Naast een natuurlijk verouderingsproces van de huid waarin de huid minder collageen en elastine aanmaakt, speelt erfelijkheid, levensstijl, onevenwichtig voedingspatroon, stress en hormonale schommelingen een belangrijke rol bij het ontstaan van huidveroudering en huidproblemen. Deze interne en externe factoren veroorzaken vrije radicalen welke onze huidcellen beschadigen met als gevolg dat vitaminen in onze huid worden afgebroken, hierdoor vindt er een daling van de celfuncties plaats met als gevolg (vroegtijdige) huidveroudering en/of huidproblemen.

Aanpak huidverjonging

Producten waarmee Wish werkt:

  • Environ huidproducten, producten die niet enkel op de symptomen werkt, maar de oorzaak van huidproblemen en huidveroudering aanpakt
  • Jane Iredale 100% minerale make-up, make-up die de huid niet afsluit in tegendeel, veel van de foundations bevatten ontstekingswerende middelen waarmee we Acne bestrijden. De Jane Iredale foundations zijn erkend door de Cancer Foundation als effectief middel tegen de preventie van huidkanker.
  • Laviesage 100% natuurlijke voedingssupplementen om huidproblemen en verbetering van binnenuit te ondersteunen
  • Advanced nutrition programma – Natuurlijke voedingssuplementen die specifiek ontwikkeld zijn voor de huid,haar en nagels

Voor sneller en/of direct resultaat kun je kiezen voor behandelingen met apparatuur:

  • Microdermabrasie d.m.v. de Megapeel, medische Microdermabrasie
  • De Mesofiller | Aesthetic Injector, voor direct resultaat 4-8 maanden zichtbaar
  • Mesogun van Pascaud, voor algehele huidverbetering
  • De DF machine van Environ maakt het mogelijk om de vitaminen en anti-oxidanten 4000% meer in de huid te sluizen met spectaculaire resultaten
  • Hifu
  • Carboxy neo-zuurstof

De Environ huidbehandelingen ook wel cosmeceuticals genoemd, voeden en herstellen de huid met niet- agressieve, verjongende en methodes. Met deze huidbehandelingen worden de óórzaak van huidveroudering en problemen aangepakt. Environ gaat jouw huid weer gezond maken én houden!

Nieuws & aanbiedingen !

TESLA MED

HUID VERJONGING WAS NOG NOOIT ZO SNEL ZICHTBAAR!

Tesla Med ION STREAM 680 PRO is het eerste systeem, uniek in de wereld, dat gebruik maakt van een generator van ionen stromen (IonFlows) en microstromen met packet sampling. Samen met derde nanoporatie generator wordt het werkingsprincipe van meer dan 10 verschillende esthetische technieken gecombineerd in één enkele sessie.

klik hier voor meer informatie TESLA MED

Lees meer

OOGLIFT IN SLECHTS 1 BEHANDELING! @ BEAUTYSALON WISH

Lees meer

Beauty onder één dak!

Vanaf Februari 2016 hebben wij alles op beauty gebied in één pand.

Lees meer

Slaap je mooi met de 'Beauty Pillow'

De gekte van de dag bepaalt meer en meer het ritme van je leven.

Lees meer