CryoT | NIEUW

CryoT behandeling @ Beautysalon Wish in Uden

Wat is lokale cryotherapie? Lokale cryotherapie is een behandelvorm waarbij de huid lokaal in zeer korte tijd met enorm koude temperaturen wordt afgekoeld met als doel een bepaald effect te bewerkstelligen in het huidbeeld. In de schoonheidsbranche wordt deze lokale cryotherapie uitgevoerd met behulp van de CryoT Duo: een veilig, mobiel, lokaal cryotherapie apparaat dat, met een temperatuut van -78°C tot -140°C de huid in luttele seconden koelt naar 4°C of zelfs 0°C.

Waar wordt lokale cryotherapie met de CryoT Duo of de CryoT Elephant voor ingezet?

Door gebruik te maken van de juiste individuele behandelschema’s kan de cryospecialiste de huid verdoven, spieren ontspannen (frons) of juist aanspannen, ontstekingen helpen uitschakelen (rosacea, acne, psoriasis), haargroei helpen bevorderen (haaruitval), cellulite helpen bestrijden en vooral de huid op gezicht én lichaam verstrakken, zonder de huid te bevriezen.

Wat gebeurt er met de huid bij een lokale cryotherapie behandeling?

De huidcellen geven aan de hersenen door dat er een zeer plotselinge en zeer extreme kou is en de hersenen willen de balans bewaren dus gaan het gebied in kwestie in een zo goed mogelijke overlevingstoestand brengen door alle huidfuncties te resetten en te normaliseren.

Door het cryo-boost signaal dat de hersenen hierdoor ontvangen, wordt de huid gereset, ondergaat het een effectieve detox, krijgt het een verbeterde zuurstofaanvoer en doorbloeding. Hierdoor kan de huid, met meer cellulaire energie en een betere voedingsaanvoer, zichtbaar beter gaan functioneren.

De huid hervindt haar natuurlijke spankracht en elasticiteit. De onderliggende musculatuur van de huid komt weer op de juiste spanning te staan, waardoor de futloosheid en de plooien in de overliggende huid worden opgeheven. Cellulite verdwijnt door de directe detox en sponzig weefsel krijgt een hernieuwde hechtheid. Eventuele uitingen van ontstekingen, zoals bij acne- en rosaces problematiek, wordt de kop ingedrukt.

Hoe vaak moet ik behandeld worden?

Dit alles vindt plaats in een intensief kuurverband van ultrakorte, dagelijkse behandelingen. U start op maandag en komt elke dag voor een paar minuten langs voor wat ook wel een reminder-behandeling wordt genoemd. Hier wordt mee bedoeld dat de behandeling het lichaam herinnert aan wat het moet gaan doen. De duur van de behandelingen is afhankelijk van het te behandelen gebied, maar varieert tussen de 2 en 4 minuten.

Het totale aantal benodigde behandelingen hangt af van het huidbeeld wat u wilt verbeteren, de toestand waarin de huid zich op dat moment bevindt, en hoe goed uw lichaam in staat is of wordt gesteld om de verbetering te bewerkstelligen.

Nieuws & aanbiedingen !

DERMAPLANING

Dermaplaning geeft de huid een natuurlijke GLOW, dit doordat alle donsharen en dode huidcellen worden verwijderd. Bij dermaplaning ga je met een steriel, speciaal voor dermaplaning ontworpen mesje over de huid, je schraapt als het waren alle donsharen en dode huidcellen van de huid af.

Lees meer

OOGLIFT IN SLECHTS 1 BEHANDELING! @ BEAUTYSALON WISH

Lees meer

Beauty onder één dak!

Vanaf Februari 2016 hebben wij alles op beauty gebied in één pand.

Lees meer

Slaap je mooi met de 'Beauty Pillow'

De gekte van de dag bepaalt meer en meer het ritme van je leven.

Lees meer