PRX-T33 Peeling

De PRX-T33 Peeling is meer dan alleen een peeling!

Voor iedereen die meer wil dan een peeling, maar geen ingrijpende cosmetische behandeling wil ondergaan, is de PRX-T33 Peeling de oplossing. Deze skin booster geeft de huid een frisse oppepper en al na één behandeling zul je merken dat je huid gladder en steviger aanvoelt.

Wat is PRX-T33 Peeling?

Dit is een nieuwe behandelmethode die gericht is op het verbeteren van de huidstructuur en huidconditie. De werkzame componenten zijn waterstofperoxide, TCA en kojinezuur. Door deze unieke samenstelling kan deze peeling de huid op verschillende huidlagen verbeteren. De booster stimuleert de huidvernieuwing en vertraagt daardoor het verouderingsproces. De huid zal verstrakken en rimpels of lijntjes zullen zichtbaar verdwijnen. Het resultaat is een herstelde teint en elasticiteit van de huid. Maar de peeling is ook in te zetten bij een jonge huid, omdat de booster onzuiverheden en mee-eters doelgericht aan kan pakken.

Hoe werkt de peeling?
Tijdens de behandeling wordt het PRX-T33 serum aangebracht op de huid. Zodra de eerste laag is ingetrokken, wordt er een nieuwe laag aangebracht. Hoeveel lagen er uiteindelijk nodig zijn, is afhankelijk van je huid. Je kunt tijdens de behandeling een prikkelende sensatie verwachten. Na de behandeling wordt de huid gereinigd en zie je direct dat de huid frisser, stralender en jonger oog. De dag na de behandeling kan de huid ietwat rood zijn, maar dit zal binnen een dag weer wegtrekken. Ook kan er lichte vervelling optreden, maar geen zorgen, dit is een teken dat de huid zich aan het vernieuwen is.

Verschillende huidtypes
Omdat elke huid anders is, kan een peeling het beste volledig gepersonaliseerd worden. Maar bij de PXR-T33 Peeling is dit niet nodig. Deze peeling is namelijk geschikt voor elk huidtype. Zowel de jonge, gevoelige, slappe, of verouderde huid kan met de PRX-T33 skin booster behandeld worden. Maar ook littekens worden met de de behandeling aangepakt. Het resultaat zal bovendien ook voor iedereen hetzelfde zijn: een gladde, volle en stevige huid. Dit maakt de PRX-T33 Peeling ideaal voor elk huidprobleem!

Optimaal resultaat
Voor een optimaal resultaat raden we aan om de PRX-T33 Peeling te combineren met een Dermapen behandeling. Met de Dermapen maken we microscopische gaatjes in de huid. Hierdoor wordt het herstelproces van de huid geactiveerd. Deze zal zich vernieuwen en meer collageen aanmaken. Wat deze behandeling zo goed te combineren maakt met de PRX-T33 Peeling, is het feit dat de Dermapen de huid meer vatbaar maakt voor het opnemen van verzorgende huidproducten. De peeling wordt daardoor veel beter in de huid opgenomen, waardoor het resultaat nog beter zal zijn.

Nieuws & aanbiedingen !

TESLA MED

HUID VERJONGING WAS NOG NOOIT ZO SNEL ZICHTBAAR!

Tesla Med ION STREAM 680 PRO is het eerste systeem, uniek in de wereld, dat gebruik maakt van een generator van ionen stromen (IonFlows) en microstromen met packet sampling. Samen met derde nanoporatie generator wordt het werkingsprincipe van meer dan 10 verschillende esthetische technieken gecombineerd in één enkele sessie.

klik hier voor meer informatie TESLA MED

Lees meer

OOGLIFT IN SLECHTS 1 BEHANDELING! @ BEAUTYSALON WISH

Lees meer

Beauty onder één dak!

Vanaf Februari 2016 hebben wij alles op beauty gebied in één pand.

Lees meer

Slaap je mooi met de 'Beauty Pillow'

De gekte van de dag bepaalt meer en meer het ritme van je leven.

Lees meer